”Me olemme Titanium: suomalainen, oman toimialamme innovatiivinen ja vakavarainen edelläkävijä. Tarjoamme yksityissijoittajille, yrityksille ja instituutioille ajankohtaisia rahastoja ja korkeatasoisia omaisuudenhoitopalveluja.”

“Kasvutarinamme perustana ovat olleet arvojemme mukaisesti asiakaslähtöisyys, ammattitaito, näkemys ja luottamus. Pitkän kokemuksemme myötä meille on kertynyt syvällinen ymmärrys markkinoista ja keskitämme toimintamme sinne, missä kasvunäkymät ovat kiinnostavat. Menestymme koska teemme vain niitä asioita, joihin itse uskomme. Ja sen, mihin uskomme, teemme hyvin.

Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme merkittävää taloudellista lisäarvoa pitkällä aikavälillä. Samalla liiketoimintamme tulee olla kannattavaa, sillä se on paras tapa varmistaa luotettava, pitkäaikainen ja asiakkaan etua kunnioittava kumppanuus. Olemme erityisen ylpeitä pitkäaikaisista asiakkuuksistamme, ja luottamus on kaiken toimintamme kulmakivi.

Kevyt organisaatiorakenteemme mahdollistaa ketterän toiminnan ja nopean päätöksenteon esimerkiksi rahastojen kohdehankintoihin sekä tuotteisiin ja palveluihin liittyen. Kykenemme ennakoimaan ja reagoimaan toimialamme muuttuvaan sääntelyyn ja markkinaympäristön muutoksiin asiakkaitamme parhaiten palvelevalla tavalla. Olemme muun muassa siirtäneet onnistuneesti liiketoimintamme painopisteen korkotuotteisiin painottuvasta omaisuudenhoidosta hoiva- ja asuntokiinteistöihin keskittyviin erikoissijoitusrahastoihin.

Uskomme, että asenne ratkaisee. Kasvutarinamme on mahdollistanut se, että pieni määrä sitoutuneita työntekijöitä ja valiojoukko yhteistyökumppaneitamme on saanut poikkeuksellisen paljon aikaan erityisesti paljon työtä vaativissa kiinteistöhankkeissa.

Yrittäjävetoinen tiimimme keskittyy innovaatioiden toteuttamiseen, asioiden loppuun saattamiseen sekä kustannusten hallintaan. Tämä näkyy muun muassa yhtenä toimialamme parhaista kannattavuuden tunnusluvuista. Kannattavuus yhdistettynä yrittämisen haluun, intohimoon sekä ihmisten aitoon sitoutumiseen yhteisiin tavoitteisiin on tehnyt meistä yhden finanssialan kiinnostavimmista kumppaneista.

Elämme niin kuin opetamme: Titanium on myös itse sijoittajana omissa rahastoissaan. Tavoittelemme tulevaisuudessakin vakaata kasvua ja kannattavuutta ja tavoitteenamme on maksaa kasvavaa osinkoa. Olemme sitoutuneet toimimaan Titaniumia jatkuvasti kehittäen pitkälle tulevaisuuteen. Innovatiivisesti ja ennakkoluulottomasti.”

Poimi salkkuusi Titanium!