Pekka Huttunen

Salkunhoitaja, kiinteistöt

DI, KTM, AKA, KHK Pekka Huttunen vastaa Titaniumin kiinteistörahastojen salkunhoidosta. Huttunen on työskennellyt kiinteistöalalla vuodesta 2001 alkaen. Hänellä on laaja kokemus kiinteistösijoittamisesta, kiinteistökehittämisestä ja kiinteistöomaisuuden hoitamisesta Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa.                                                                                                                                                                                                    

phone:

+358 (0)40 704 3509

Tommi Santanen

Toimitusjohtaja, salkunhoitaja

Kauppatieteiden ylioppilas Tommi Santanen on Titaniumin perustajaosakas ja hän toimii Titaniumin toimitusjohtajana vastaten myös kiinteistörahastojen salkunhoidosta. Santanen on palvellut kokeneita sijoitusasiakkaita vuodesta 1998 saakka. Santasella on laaja osaaminen kiinteistörahastoista.

phone:

(09) 8866 4084

Petri Kärkkäinen

Salkunhoitaja

Tradenomi Petri Kärkkäinen on Titaniumin perustajaosakas ja hänen vastuullaan on Titaniumin kiinteistörahastojen salkunhoito. Kärkkäinen on toiminut finanssialalla vuodesta 1994 alkaen. Hän on työskennellyt useissa yhtiöissä omaisuudenhoidon ja sijoitusrahastojen salkunhoitajana, osake- ja johdannaismeklarina sekä analyytikkona.

phone:

(09) 8866 4081

Rami Sainio

Salkunhoitaja, Titanium osake

Tradenomi Rami Sainion vastuualueena on Titaniumin omaisuudenhoitoasiakkaiden osake- ja korkosijoitukset sekä Titanium Osake -rahaston salkunhoito. Sainio on työskennellyt rahoitusalalla vuodesta 2008 alkaen osake- ja johdannaismeklarina sekä salkunhoitajana, palvellen kokeneita ja varakkaita yritys- sekä yksityisasiakkaita.                                                      

phone:

(09) 8866 4077

Jarno Nurminen

Salkunhoitaja, osakkeet

DI, CEFA Jarno Nurmisen vastuualueena Titaniumissa on osakesijoitukset. Hänellä on kokemusta sekä kehittyvien että kehittyneiden markkinoiden osakkeista. Nurminen on työskennellyt rahoitusalalla salkunhoitajana vuodesta 2006 ja sitä ennen teollisuuden projekti- ja taloushallinnon tehtävissä.

phone:

+358 (0)40 718 8748