Miksi sijoittaa Titaniumiin.

Titanium - Hoivakiinteistöjen, asuntojen ja varainhoidon asiantuntija.

1. Tavoitteenamme on kasvaa vakaasti ja kannattavasti sekä maksaa omistajillemme kasvavaa osinkoa

Sijoittamalla Titaniumiin olet mukana uuden sukupolven kiinteistösijoittamisen ja varainhoidon kasvussa. Vuosina 2011-2017 liikevaihtomme on kasvanut keskimäärin 56,5 % vuodessa (CAGR) ja käyttökatteemme on ollut keskimäärin 46,6 % liikevaihdosta. Tavoitteenamme on maksaa kasvavaa osinkoa, ja osingonjakopolitiikkanamme on jakaa vähintään 70 % tilikauden tuloksesta osinkoina.

2. Toimimme kasvavilla rahastotoiminnan ja omaisuudenhoidon markkinoilla

Sijoitusrahastojen ja varainhoidon pääomien määrä on ollut tasaisessa kasvussa Suomessa, ja erityisesti kiinteistöihin sijoittavien erikoissijoitusrahastojen kysyntä on kasvanut voimakkaasti. Titanium uskoo rahastojen ja sijoituspalveluiden kysynnän jatkuvan vahvana, mikäli vallitsevassa markkinaympäristössä ei tapahdu negatiivisia muutoksia.

3. Olemme hoivakiinteistö- ja asuntorahastojen innovatiivinen edelläkävijä

Meille on kertynyt merkittävä määrä kiinteistösijoittamiseen liittyvää osaamista. Oma rakennuttamistoimintamme ja sen sarjatuotantomainen toteutustapa tukevat rahastojemme kasvua. Tapamme toimia on skaalautuva ja kustannustehokas, mikä lisää huomattavasti rahastojen tuottopotentiaalia. Titanium Hoivakiinteistö -rahastolle tavoitellaan tuntuvaa kasvua, johon liittyvä uusien sijoituskohteiden hankekanta on jo merkittäviltä osin sovittu.

4. Meillä on kyky reagoida ketterästi muuttuvaan markkinaympäristöön ja sääntelyyn

Pitkän kokemuksemme myötä meillä on syvällistä ymmärrystä markkinoista – keskitämme toimintamme sinne, missä kasvunäkymät ovat kiinnostavat. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa tehokkaan toiminnan ja kykenemme tuomaan markkinoille uusia tuotteita nopeallakin aikataululla. Ketteryytemme sekä toimialan ja markkinoiden muutosten ennakointi luovat edellytykset liiketoiminnan merkittävälle kasvulle ja erinomaiselle kannattavuudelle.

5. Luotettavuus ja kestävät asiakassuhteet ovat meille kunnia-asia

Sataprosenttinen luottamus ja vastuullisuus kaikessa tekemisessä on meille olemassaolon oikeutus ja onnistumisen edellytys. Pyrimme olemaan kaikessa toiminnassamme läpinäkyviä ja toimimaan vastuullisesti jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Pitkäaikainen asiakaskuntamme tavoittelee ennen kaikkea ennustettavaa ja matalariskistä tuottoa. Kaikista tuotteitamme tai palveluitamme käyttäneistä asiakkaista 94 % on yhä asiakkaitamme.

6. Tiimimme on yrittäjävetoinen, kokenut ja sitoutunut

Kasvutarinamme on mahdollistanut se, että pieni määrä tehokkaita työntekijöitämme on saanut poikkeuksellisen paljon aikaan. Tiimimme keskittyy innovaatioiden toteuttamiseen, asioiden loppuun saattamiseen sekä kustannusten hallintaan. Tämä näkyy muun muassa yhtenä toimialan parhaista kannattavuuden tunnusluvuista. Tiimimme on sitoutunut toimimaan Titaniumia jatkuvasti kehittäen myös tulevaisuudessa.